uso + ctnermx + kohinatuotanto + virtalähde + ctne + pHinn kommandomixes nyt saatavana!

USO/RDAA Unidentified Sound Objects: Richard D. Anderson Album! Venkoilevaa sample-iloittelua, IDM:ää ja folktronicaa Four Tetin, Aavikon ja MacGyverin hengessä. Vain 6 euroa. Myynnissä verkossa myös MP3:sina - tsekkaa yllä oleva URL!

Muista myös:

CTNERMX Club Telex Noise Ensemblen odotettu remix-kokoelma! Mukana elektrolegendat Legowelt (Hollanti), Luke Eargoggle (Ruotsi) ja 8-Bit Rockers (Suomi), Chicks On Speed (AUS/USA/GER) ja monia muita.

Kohinatuotanto: Äänikemia Mike Notin elektronisia ekskursioita Pan sonicin ja Mika Vainion hengessä. Suomi-electronican seuraava supertähti? 8 euroa. Voltista. Lue lisää.

Virtalähde: Virka -ja väkivalta - vuoden ankarin noise-pläjäys pHinnWebin omalta levymerkiltä pHinnMilkiltä - nyt myynnissä Tampereen parhaassa levykaupassa, Voltti Recordsissa! Merzbow, syö sylimikrosi! Vain 8 euroa. Saatavana myös Some Place Else Shopista. Lue lisää täältä!

Lisäksi Voltissa saatavilla edelleen Club Telex Noise Ensemblen jo pieneksi kulttiklassikoksi noussut CDR Just To Disturb You A Little Bit! Mukana vierailijoina Chicks on Speed (AU/GER/US)! 46 minuuttia taattua elektroprimitivismiä, niin ikään naurettavan halpaan hintaan 8 euroa!

Virtalähde ja CTNE saatavina nyt myös Dis'n'Dat Recordsissa (Helsinki)!

Kysy myös DJ pHinnin legendaarisia Kommandomixejä: osat #1-3! Elektroa, teknoa, eksperimentaalia, synapoppia... paskaa miksausta... mukana 5 vaihtoehtoista kansitaidetta pHinnMilk Comix -härötyyliin! Vain 6 euroa kappale!

Biisilistat:
pHinn kommandomix #1 | pHinn kommandomix #2 | pHinn kommandomix #3
v o l t t i records
Tuomiokirkonkatu 21 (ravintola Le's Rosen vieressä)
FIN-33100 Tampere
Finland

ph: +358-(0)3-212 6761
e-mail: voltti@pispala.net
back  to  index

pHinnWeb