V o m i t o f i i l i

>From cunt@lehtori.cc.tut.fi Mon Jul 19 14:35:54 1999
Path: news.cc.tut.fi!not-for-mail
From: Lauhanen Rauli < cunt@lehtori.cc.tut.fi >
Newsgroups: sfnet.keskustelu.seksi
Subject: Re: Hyi helvetti
Date: 15 Jul 1999 06:23:08 +0300
Organization: Tampere University of Technology
Lines: 212
Distribution: sfnet
Message-ID: w15r9maoaub.fsf@lehtori.cc.tut.fi
References: Sz6j3.391$cd7.644@read2.inet.fi
NNTP-Posting-Host: lehtori.cc.tut.fi
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Summary: Mita vomitofiilit edessa sita koprofiilit perassa...
Keywords: Laatta, yrjo, Ralph, nautinto, Jumala, caca-conciousness
User-Agent: Gnus/5.070066 (Pterodactyl Gnus v0.66) Emacs/20.3
Xref: news.cc.tut.fi sfnet.keskustelu.seksi:53643

"Red" writes:

> te ootte vastenmielisiä kaikki! oksettaa!
> Aaaargh!!

Ei, kyllä tässä nyt on selvä näppäilyvirhe sinulla. Olet nimittäin kirjoittanut nyyssiisi sanan "Aaaaaah" sijasta vahingossa sanan "Aaaargh".

Olenkin jo kauan luullut olevani ypö yksin tämän oksennusfetissini kanssa. Niinpä on kerta kaikkiaan mieltä (ja viimeksinautittua ateriaa) ylentävää, että oksentaminen ja sen sellainen on täällä s.k.seksissä jonkun muunkin sydäntä lähellä. Hyvä "Red".

Tieni suvereeniin Jumalan ja kaikkeuden tajuamiseen oksennuksen tuoman seksuaalisen vapautuksen kautta ei ole ollut mitenkään helppoa. Vuosia olen taistellut teidän ns. "normaaliheteroiden" luomien (pH:ltaan) neutraalien arvojen harhamaailmassa; maailmassa jossa ylenantamisen sijaan ylenkatsotaan.

Syy erilaisuuteeni on rakkaus Jumalaan ja vomitofiliaan. Minä koen kaiken oksentamiseen liittyvän seksuaalisesti korostuneen kiihottavana.

Huomasin "poikkeavuuteni" jo varhain. Lapsena koin flunssiini liittyvän pahoinvoinnin ja pienoisen oksentelun eroottisena pikku kutinana. Esikouluikä meni kadehdittaessa päivätarhani migreenipotilaita, jotka ainakin kerran viikossa heittivät laattaa pastellisävyisessä eriössämme ohimoistaan kiinni pidellen. Siispä ala-asteelle mennessäni ei ns. "luonnollinen sairastuminen" enää riittänyt minulle. Jo silloin vanhempani ihmettelivät, että "miksi se meidän poika siellä ulkona kulkee noin vähissä vaatteissa, ja vielä lokakuussa käy uimassa..." Vähänpä tiesivät he, että "luonto se siellä vetää tikanpoikaa puuhun..." (ja himo äsken syötyä ateriaa takaisin suuhun... )

Kuitenkin: aikaa myöten flunssainen "masturbointi" yksin yhdessä parhaan ystäväni, sinisen emaliämpärin kanssa alkoi pikku hiljaa tuntua tyhjältä (muualtakin kuin vatsasta) ja vähitellen ajauduin kosmista jin-jang -balanssia vailla olevaksi tylsäksi märehtijäksi. Tajusin: minun oli muututtava äkkiä, ennen kuin vajoaisin ajatuksissani jonkun "lihannussijan" tasolle.

Murrosiässä seurasin herkeämättä viettiäni, ja lopulta armeijassa hakeuduin huoltokomppaniaan ns. muro-aliupseeriksi. Elitten siis henkilöksi kuk' huolehtii metsäleireillä varusmiesten muonituksesta ja muusta elintarvikehuoltoon liittyvästä. Esimieheni muuten oli ihanan seksikäs, isovatsainen yliluutnantti, jonka komeuden katselu sai usein porkkanan palan nousemaan kurkkuuni. Usein öisin SA-Int -punkassani maatessani mietin vatsa kovana, kuinka "iso" hänellä oikein mahtoi olla...

Muiden varusmiestovereitteni fantasioidessa pamelandersoneista ja samanthafoxeista, minä poika se hitsasin hanskaani mielessäni jokin kaukaisesta Aasiasta peräisin oleva vatsatautiepidemia ja Yliluutnanttini vatsalaukun sisältö. Näky Ludwig XIV:n palatsin suihkulähteistä pulppuavasta kosmisesta oksennuksesta, joka täyttäisi koko tämän vitun universumimme, sai minut uskomaan, että kaikesta maailmassa olevasta pahuudesta huolimatta olisi jossain vielä rakkaus, joka höyryävänä lammikkona minua odottaa...

Elintarvike-aliupseerin toimi salli onneksi perinpohjaisen halujeni tyydyttämisen. Armeijassa metsäleireillä ollessani hekuman himossani usein paskansin tarjoiltavan ruoan sekaan; saadakseni fekaalisten kakkabakteerien komppanian taistelemaan puolelleni hyvän puolelle, Darth Vaderia ja pimeyden voimia vastaan, varusmiesten suoliston perin konservatiivista bakteerifaunaa vastaan. Sainkin aina kunnon vatsatautiepidemian liikkeelle. (Muuten: jostain kumman syystä armeijan ruokiin paskomistani ei ikinä huomattu...???)
Luonnollisesti söin itsekin tätä ruokaa myös, ja usein itsekäs tekoni johdatti minut irstaisiin 20 miehen ryhmäseksiorgioihin, joissa kieriskelimme seksuaalisesti yhtyneenä organismina mustikkamättäillä vatsaamme pidellen ja vatsat estottomasti tyhjäksi oksentaen. Armeija marssii vatsallaan, sanotaan...

Nautintoa armeijassa minulle tuotti myös eräs simputtava alikersantti, joka eräänäkin kuumana elokuun päivänä hillittömällä rumbanannollaan ja ryynäyskomentelullaan sai useat varusmiehet (minä mukaan lukien) ns. laukeamaan. Voiko riettaudella enää olla rajaa? 11 kuukautta on kuitenkin aivan liian lyhyt aika seksuaalisen vapautumisen saavuttamiseksi. (Että kertauskutsua tässä sitten odotellaan...)

Heti armeijan jälkeen hankkiuduin kicksien janossa Punaiselle Ristille töihin Afrikkaan, Ebola-viruksen perään. Se, että minunkaltainen vomitofiili näkee ihmisen oksentavan sisäelimensä pihalle, oli syvällä libidossani janoamaani tosi kovaa SM:ää. Tämä oli "se juttu", jota olin aiemmin hakenut niin usein työntäessäni sormia kurkkuun tai pienten lasten päälle oksentaessani. Tajusin: Ebola oli Jumalan lahja maailman vomitisteille, selestiaalinen palkinto kaikista aikaisemmissa elämissäni tekemistäni hyvistä teoista. Silti - tai juuri siksi - käännyin oitis buddhistiksi nähtyäni maailmankaikkeuden kauneuden näinkin voimallisena kvanttien tanssina, omilla verkkokalvoillani. Mutta sitten Taivaan Isä kertoi minulle näyssä, että teen väärin rikkoessani Punaisen Ristin hoito- ja tutkimusvälineistöä oman lihallisen himoni toteuttamiseksi; estääkseni ihmiskunnan pyrkimyksen nujertaa tämä jalo virus, joka oli itsensä Dionysoksen lähettämä. Ahdistuin.

Niinpä rukoilustani ja paastosta huolimatta taudin leviäminen maailmalla pysähtyi. Uskon, että ei Jumala sitä pysäyttänyt suoranaisesta ilkeydestä minua kohtaan. Hän vain halusi jotenkin puhutella ja koetella minua.

Punaisen Ristin komennus oli minulle pettymys. Sen jälkeen hain lohtua seksiturismista. Kiersin kolmansia maita ja mantuja ja riettailin parhaani mukaan. Ja hekuman huipulla huusin toiletin pohjalta kiitoksia keittiöön. Kerrankin Kiinassa söin puoliraakaa kalaa ja oksensin 3 päivää putkeen. Kirgiisialainen kanapata käänsi sisälmykseni kirjaimellisesti ylösalaisin, ja Bogotassa salmonellabakteeri rakasteli kanssani 2 viikkoa jonkun halvan hotellin torakoita vilisevällä patjalla. Neva-joen Ushinobirskin vedenpuhdistamon poistoliemi Leningradin lähellä sai veden ja yrjön nousemaan kielelle... Suomalaisella keittiöllä olisi vielä hyvin paljon opittavaa muiden maiden ruokakulttuurista. Juomakulttuurimme sen sijaan on hyvä: harvassapa ovat ne maat, joissa näinkin julkisesti saa vetää perskännin ja oksentaa minne tahansa.

Vatsahuuhtelujakin on tullut kokeiltua. Kiinnostuneille vinkki: viinaa ihan vähän, ja pillereitäkin vain niin, että pupillit muuttuvat, jotta itse itsellesi soittamasi ambulanssin hoitohenkilökunta katsoo vatsahuuhtelun aiheelliseksi suorittaa. Liian kova känni vain pilaa nautinnon. Tämä vatsahuuhtelutouhu on kyllä mielestäni hieman liian "teknistä" minunlaiselleni romantikolle; siitä puuttuu se inhimillinen lämpö (37 astetta C?), joka mielestäni näihin touhuihin oletusarvoisesti kuuluu. Ymmärrän silti henkilöitä, jotka sitä harrastavat. Ei kuitenkaan minun "piece of cake", edes ylen annettuna.

Ah, oi sitä kultaista nuoruutta...

Tätä nykyä olen jo paljon sofistikoituneempi ratsastaessani nautinnon tunnelia päästä päähän. Ihan minkä tahansa grilliruoan jälkeen ei enää tee mieli työntää sormiaan kurkkuun ja päästää ekstaasia valloilleen. Esimerkiksi tunnelmoidakseni itseni kosmiseen orgasmiin, menen joskus Näsinneulan näköalaravintolaan, esimerkiksi vasikanleikkeelle ja kermaperunoille; ja tämän kulinaaris-seksuaalisen esilämmittelyn jälkeen sitten pelkästään seksuaalisen ilmaisunvapauden riemusta, heitän ne kuuluisat "ryynit" jonkun 70 metriä alempana Särkanniemessä parveilevan, näennäisesti tyytyväisen lapsiperheen päälle. "Mannaa taivaasta!" Todellakin; seksin ei välttämättä tarvitse maistua puulta; ei edes toista kertaa alaspäin mennessään... Tämän aktin jälkeen tavallisesti pitkitän lemmenhetkeäni röyhtäilemällä ja menemällä esimerkiksi em. huvipuiston maailmanpyörään tai muuhun vatsanpohjan solmuun laittavaan laitteeseen katsomaan, josko kyytiin olisi kenties "vahingossa" eksynyt joku ns. ekshibitionisti.

Käyn joskus myös seksiravintoloissa (teidän normaalien kielenkäytössä niiden nimi on "Pizza-puffet" tai "seisova pöytä"...) Miksi olla tylsä hetero ja laittaa 150 markkaa johonkin 15 minuutin privaattistrippaukseen, kun Raxissa tms. voi vajaalla 40 kympillä riettailla useammankin "varvin" verran. Ei muuta kuin masu täyteen, sormet kurkkuun ja santsaamaan.

Hyviä puolia tykö tuoden: sukupuolitauteja ei pahemmin tällä seksin alueella ole, mitä nyt hampaat tuppaa innokkaimmilla riettailijoilla pikkasen syöpymään. Xylitol-purkka auttaa. Eli turvaseksiä harrastavalla sekstailijalla onkin aina "kumi" mukana. Ihmiset on erilaisia; jollakin toisella on "isompi" kuin toisella, mutta jos sinulla on "pieni", niin lohduttaudu sillä, ettei seksissä kiilteen paksuus ole kaikki kaikessa, kunhan vain seksisuhde on muuten tasapainoinen ja kumppanit kunnioittavat sydämessaan toinen toisiaan...

Tätä nykyä olen onnellisessa avosuhteessa erään 32-kiloisen, 22-vuotiaan kuuden ällän ylioppilaan kanssa (joka nyt "sattumoisin" on bulimikko...) Olemme kuitenkin kaikin puolin hyvä pari. Hän ehkä hieman väärin luulee, että tukemiseni ja kannustukseni henkii syvää kumppanuutta ja rakkautta suhteestamme. Häpeäkseni minun täytyy tunnustaa, että halaukseni ja läheisyys, jota hänelle annan hänen kyökkiessaan huonoa itsetuntoaan ja lihavuuttaan pyttyyn, on puhtaasti seksuaalisista motiiveista lähtöisin.

Joskus, kun kihlatullani sitten meneekin joskus bulimia-elämäntyylin lomassa hyvin, niin hän voi olla seksuaalisesti mielestäni hyvinkin ei-haluttava. Hän ei silloin oksentele eikä muutenkaan ole "chic". Tällöin teen, kuten kuka tahansa heteromies, ja etsin lohtua pornosta. Parasta pornoa on mielestäni Helsingin Naistentautiklinikan tuottama "Tarttuvien vatsatautien indikaatiot ja hoito" sekä erityisesti sattumoisin eilen (keskiviikkona 14.07. 1999) TV 2:lta tullut "Pullahiiri". Pullahiiri on asiaa alusta loppuun, rankkaa toimintaa murrosikäisen tytön kasvukivuista. Luokiteltavissa jopa lapsipornoksi. Jäin silti kaipaamaan lähikuvia ja syvempää analyysiä. Esileikkien kuvaamiseen ei mielestäni ollut panostettu tarpeeksi; esimerkiksi Dajm-patukka ahmittiin aivan liian nopeasti, ja "itse asiaan" tuntui olevan aivan liian kova kiire. Vomitofiilirenkaamme videoarvostelussa "Pullahiiri" sai silti täydet 5 kyökkäystä.

Seksiseuran saaminen on vomitofiileille hieman hankalaa. Yksi syy on se, että Seta ry. kaikessa suvaitsemattomuudessaan ei ole hyväksynyt oksennusta viralliseen "kiinnostavien eritteiden" listaansa. Tämä on vääryys, joka toivottavasti pian korjataan. Kaikkia aloittelevia vomitisteja kehottaisin reilusti olemaan oma itsensä ja rohkeasti menemään ihastuksensa luo tarjoamaan sitä nenäliinaa. Seuran löytäminen voi olla hankalaa. Hyviä "iskupaikkoja" ovat esimerkiksi ravintoloiden vessat, etenkin perjantai- ja lauantai-iltaisin, syöpäsairaaloiden kemoterapiaosastot sekä ruotsinlaivojen kannet.

Hienoa, Red, että rohkeasti myönsit erilaisuutesi. Tällainen seksuaalinen erilaisuus rikastuttaa mutta väärässä paikassa, esimerksi taksissa se saattaa hyvinkin köyhdyttää...

Hapokasta kesää toivottaen

an47633@penet.fi

HOT SEX ??? VISIT http://wav-emporium.forsite.net/wavs/ralph.wav


Lisää Raulia:

[Pääsivu] [Martti] [Teemu 1] [Pertti] [Teemu 2] [Tiina] [Tomi]