T e e m u

Summary: Teekkarin sielu yöllä on pimiä kuin neekeri!

Haluan kertoa eräästä ystävästäni Teemusta. Teemu opiskelee Hervannassa. Teemulla on monta kaveria ja ystävää. Teemu oppi lukemaan jo 5-vuotiaana. Syystäkin Teemu on ylpeä itsestään ja korkeasti arvostetusta koulustaan. Siis Korkeakoulusta.

Teemu asuu isossa talossa. Teemulla on kämppäkavereina yks Jukka ja sitten eräs mutakuono, joka on niin saatanan tyhmä. Viime viikolla Teemu tuli Cupolasta kavereittensa kanssa takaisin kämpille maistelemaan, josko kotiviini olisi jo juotavaa. Kämpillä Teemun kaverit pissasivat kotineekerin kengille ja heittelivät viidakkokommunistin oppikirjat roskikseen. Se oli kova juttu se. Aamulla Teemua hieman hävetti.

Teemu on kova jätkä bailaamaan ja pitämaan tosi hauskaa, niin kuin kovan teekkarin pitääkin olla. Teemusta Bommarit on saatanan kova juttu. Teemun mielestä yliopiston humanistit ovatkin yksiä saatanan kierrätysvessapaperisurkimuksia, koska niillä ei ole mitään Bommareita vastaavaa. Teemun tekeekin mieli aina sanoa tämä jokaiselle yliopistolaiselle aina, kun vain näitä sattuu bussissa näkemään.

Teemun mittaustekniikan labraryhmässä on yksi Minna. Minna on söpö ja fiksu tyttö. Minna hymyilee aina ja on niin hyväntuulinen, jopa silloinkin jos joku kytkentä ei toimi ensimmäisellä kerralla. "Onkohan Minna vielä neitsyt?", Teemu tuumii aina silloin tällöin. Teemulla on paljon giffejä, joita Teemu katselee iltaisin tietokoneellaan, kun kämppikset ovat poissa. Teemu niin haluaisi tietokoneohjelman Minnasta. Mahtaako Minnallakin olla neljäkasikuutonen niin kuin Teemullakin, Teemu miettii epävarmana. Uskaltaisikohan sitä kysyä häneltä? Jos Minna alkaakin nauraa hänelle? Se olisi noloa. Mutta entäpä, jos Minnalla olisikin tietokone? Silloin Teemu voisi kopittaa Minnalle kaikenlaisia ohjelmia ja valistaa Minnaa väylistä ja äänikorteista ja 60 nanosekunnin muisteista. Sitten Minna alkaisi tykätä Teemusta ja antaisi Teemulle pusun. Se olisi niin ihanaa. Teemu olisi silloin maailman onnellisin mies ja pääsisi vihdoinkin näyttämään parhaalle kaverilleen Jebulle, millainen naistenmies hän todellisuudessa on! Labrassa hän sitten seuraavana päivänä kysyykin Minnalta, mikä tietokone hänellä on. "Kolmekasikuutonen", Minna kertoo luontevasti. "Mullapa onkin neljäkasikuutonen", Teemu sanoo, koettaen kuulostaa mahdollisimman vakuuttavalta. "Vai niin", sanoo Minna ja lähtee hakemaan assarilta sadan megaohmin vastusta.

Teemu menee parhaiden kavereidensa kanssa Bommareihin. Hän vetää porukassa pohjia kaverinsa Jebun luona. Iloinen joukkio pelaa Doomia ja kertoo toisilleen hieman tuhmia juttuja. Teemua vähän harmittaa, että Jebun PC:ssä on soundblasteri. Joskus, kun Jebu on oikein huppelissa, Jebu nälvii ja haukkuu Teemua tuhkamunaksi, koska Teemun tietokoneessa ei äänikorttia ole. "Odotahan vain", Teemu tuumii. "Kun mina ostan 4 megaa lisää muistia ja super-veegeeaan on minun vuoroni vittuilla sinulle, saatanan perse-apina!" Teemua vituttaa Jebun lapsellinen kaytös.

Teemulla on punaiset Konekillan haalarit. Vittu, konekiltalaiset ovat maailman kovimpia viinamiehiä. Sen oli Teemukin fuksivuonnaan kuullut. Teemu on syystäkin haalareistaan ylpeä, ja Mehukatti-pullostaan kossu-tuoremehua siemaillen hän menee pyytämään, että deejii soittaisi ZZ Toppia. "Saatanan homo, jossei soita", Teemu tuumii. Teemu näkee Minnan. Teemu tarkistaa, onko hänen punaisista ledeistä kasattu vilkkuva sydämensä kunnossa. Teemu menee itsevarmasti Minnan luo ja pyytää häntä tanssimaan. Minna sanoo, että hän juttelee ensin Jussin kanssa. Teemu sanoo: "Juttele sit vaikka lopun ikäsi, saatanan narttu!", ja lähtee pois. "Naisiahan riittää, ei illan onnistuminen ole yhdestä huorasta kiinni", tuumii Teemu hieman ymmallään. Teemua huippaa, ja hän lähtee kavereilta salassa oksentamaan. Juhlista pois lähdettäessä Teemulta on jo viinat loppu ja Teemu näkee Minnan halaavan Jussia. Teemua alkaa itkettää. Teemu itkee ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen.

Aamulla konepiirustuksen tunnilla Teemulla on krapula. "Vittu, kun tuli vedettyä eilen viinaa", Teemu sanoo Jebulle. "Joo", Jebu sanoo. "Saitko Minnalta pillua?", Jebu kysyy. "Joo...", sanoo Teemu. He lähtevät kahvioon. Kahviossa ovat viinerit vanhentuneita. Jebu näkee Minnan. Teemua vituttaa. Teemu tokaisee itsevarmasti, että Minnalla on koko TTKK:n tiukin pillu.

Blebeijit ovat tosi kovia jatkiä. Teemua ihmetyttääkin, miksei Teemua ole pyydetty vielä blebeijeihin. Aina fuksimessuilla Teemu vetelehtii heidän olutkorinurkkauksessaan ja juttelee heille. Hän tuntee ainakin 10 blebeijiä nimelta. Siinä vasta kovia jätkiä. Vetävät aina kaljaa ja ovat tosi rentoja ja heittavät tosi rankkaa juttua. Myos Rankat Ankat ovat kovien jätkien porukka. Niillä on kova maine. Hän vuokrasi kerran viidelläkympillä aidot Rankat Ankat -haalarit bommareihin. Teemu tunsi silloin itsensä kovaksi jätkäksi. Tuli aivan mieleen iltavapaat Haminassa, kun sai huudella Ilmatorjuntarykmentin kumipäille UO:n natsat kauluksessa törkeyksiä. Teemu muistaa, kuinka kova jätkä han oli intissä. Kun hän komensi "Taakse poistu", niin silloin koko komppania juoksi. Hän saikin TJ-risteilyllä turpiinsa alikersanteilta. "Saatanan kulmaraudat", Teemu miettii hammasta purren...

Blebeijeillä on Tampin paljastustilaisuus. Koko salillinen haalareihin pukeutuneita teekkareita hurraa. Blebeijit jakavat kaljaa. Teemu tuntee olonsa surulliseksi. Hän näet haluaisi olla yksi blebeijeistä ja kertoa vitsejä kovaäänisellä ja sitten kaikki nauraisivat hänen jutuilleen. Hän haluaisi eri toten saada Minnan nauramaan. Minna vaihtoi labraryhmää heti Bommareita seuraavalla viikolla. Ehkä joku toinen labraryhmä sopi Minnalle paremmin, Teemu järkeilee optimistisesti.

Eräs blebeiji, jolla on hassu hattu päässään, juo kaljaa samalla, kun seisoo piirtoheittimen päällä ja laulaa Kummeli-laulua. Siinä vasta kova jätkä, Teemu tuumii kateellisena. Yhtäkkiä blebeiji putoaa alas. Kaikki nauravat hänelle. Häneltä alkaakin vuotaa verta ohimosta. Teemu ryntää äkkiä auttamaan. Paikalla hän tutkii vamman laadun ja arvioi tarvittavan ensiavun laatua. "Väistä siitä, saatanan idiootti", eräs blebeiji huutaa kovaääniseen, joka on painettu Teemun korvaa vasten. Blebeiji painaa nenäliinan kaverin vuotavaan ohimoon. Teemua hävettää ja hänen kasvonsa alkavat punottaa... Teemu vetää lisää kaljaa. Se onneksi helpottaa hieman Teemun tukalaa oloa. Päänsä loukannut kaveri viedään paikattavaksi ja teekkarilehden julkistamistilaisuus voi jatkua. Kovaääniseen luetaan vitsejä. Kaikki ovat jälleen aidosti iloisia. Teemu näkee Minnan ja päättää tehdä häneen vaikutuksen. Hän kiipeää pöydälle ja huutaa hetkeksi kaljaan vaihdettuun kovaääniseen: "JEE-JEE, känni päälle!!". Minna vilkaisee Teemua ja hymyilee. Teemu on taas maailman onnellisin mies.

Lisää Raulia:

[Pääsivu] [Martti] [Pertti] [Teemu 2] [Tiina] [Tomi] [Vomitofiili]