TENORAMASyksyn virkein ja omituisin tapahtuma 15.10.1997 Tampereen YO-talolla klo 19:30 lähtien. Yhdistelmä kauhua, kepposia ja mieltäsyventävää musiikkia. Tenorama-tapahtuma alkaa Jimi Tenorin ja Jusu Lounelan 16-millisten elokuvien esityksellä YO-talon harvemmin nykyään käytetylle valkokankaalle. Ilta jatkuu musiikkipitoisen riehakoinnin merkeissä DJ Infekton vauhdittamana ja vierailevien tiskijukkien kyydittämänä pikkumiesten tunneille.

OHJELMA:

URINATOR (Jusu Lounela & Jimi Tenor)

Maanisen kauniita ja yksiselitteisesti yksinkertaistettuna "hieman sairaita" elokuvia pienessä piirissä tehnyt parivaljakko hämmentää tällä lyhyellä elokuvallaan. Elokuvasäätiön tukea ei tiemmä ole kavereiden töille saatu, eikä valitettavasti myöskään levittämistukea. Huumori, sairaskin, tuottaa erityistä mielihyvää. Joskus voidaan sanoa, että nimi kertoo kaiken.

DR. ABORTENSTEIN (Jusu Lounela & Jimi Tenor)

Lyhyenä ja hieman hillitympänä versionakin tätä on esiintynyt. Tenor/Lounela-parivaljakkoa ei ole mikään pidätellyt heidän luodessaan goottisia maisemia ja tuskaisia kuvastoja kengännauhabudjetilla. Synnytyksen arkisuus kokee tässä traagisen realismin päivänvalon.

PAINIMIES-ELOKUVIA (Jusu Lounela & Jimi Tenor)

Nämä "suoraan videolle" -teelmät ovat ehkä paikoittain karkeita, mutta ehkäpä juuri siksi esittämisen arvoisia.

DJ INFEKTO

DJ Infekto, tunnettu myös nimillä Mr. Booty ja DJ Formula, on kaupunkimme nuorekkaassa ilmapiirissä noussut parissa vuodessa Tampereen ykköstiskijukaksi. Kaupunkin ahkerimpana bile-dj:nä tunnettu Riku Pentti on erikoistunut hip hop-, house- ja junglelevyjen pyörittelyyn. Hänet on tavattu myös tekemässä livekeikkoja toisen paikallisen levylassen, Vinstonin, kanssa.

Cosmos-levyliikkeestä ja kulttiyhtye Superista tutun Okke Komulaisen kanssa Riku Pentillä on tarkoitus laittaa tänä syksynä pystyyn uusi levy-yhtiö, Pyssy Recordings, josta odotetaan kansainvälistä menestystä mainetta niittäneiden kotimaisten Sähkö- ja Dum-labeleiden tapaan.


Tenorama-illan järjestävät elokuvakerho Monroe sekä Tampereen Yliopiston oppilaskunta yhteistyössä Pirkanmaan Elokuvakeskuksen ja pHinnWebin kanssa. Koko ilta tarjotaan äärimmäisen edulliseen 10 markan hintaan.


Yhteystiedot: Antti Vuorio 03-255 9658 / av57493@uta.fi


Lisää Jimi Tenorin ja Jusu Lounelan lyhytfilmeistä.

Unofficial Jimi Tenor Homepage.


Back.