HTML> Tribuutteja Harri Teikalle
Tribuutteja Harri Teikalle eri kirjoittajilta


Tuntematon Kirjoittaja I, Turku:

Te vitun kardinaalit juotte kyrvillänne maan mutaa, jota kutsutte jaloksi janojuomaksi! Haistakaa pukin perse, minä kyllä tiedän, mitä muta on! Se on ihmisten ulosteita, öljyn viimeinen jalostusaste, aivojen harmaata materiaa, välilihan repeäminen! Minä olen lampaitten kuningas, nussin aivonne puhki ja nousen läpi tulen ja veden, hyytävän, verisen, koboltin vaikutuksesta kuumentuvan veden! On murhaajien aika, jollette sitä jo ennen tienneet. Ettepä tietenkään, mistä teillä riittäisi siihen kärsivällisyyttä! Minä olen murhaaja ja kun minä viimein tulen, minusta ei jää jäljelle muuta kuin kivulias muisto, kuin peukalo, jota sahataan irti ruostuneella kulmaviivaimella. Te olette minun raunioni.

PDF on minun sammakkoni! Minulta ei puutu muuta kuin munasarjat! Hankin ne pimeiltä markkinoilta ja tiedän tappaneeni näin sadoittain pieniä lapsia, mutta en välitä! Tietokone, oi tietokone, sähköisen evoluution viimeinen aste, computerize me! Oh God, computerize me! Singahdan evoluution siniseen kyberjatkeeseen, olen matriisin madonna ja Huopalahden huora, kuolemme kaikki yhdessä ammeeseen, josta käsin ammumme intiaaneja, tämä on Turun viimeinen kuolema ja elämän ensimmäinen valonlähde.


Kamalat puskat vaanivat minua helikopterit silmissään!
Minä olen parrakas maantiede, ja minua kusetetaan aamuisin!
Minä olen parrakas sirkuksen nainen ja minua naidaan perseeseen joka
ilta kun käyn nukkumaan!
En tiedä mitään parempaa kuin käydä levolle ja vaipua uneen, joka
muistuttaa kuolemankaltaisia silokkisieniä, jotka syön valtijan kädestä,
joka on sininen ja rupinen kuin kalman miekka ja Wild Bill Hickokin
silmäterät!
Niistän kyrpäni ruusupensaaseen!
Niistän perseeni hajuherneisiin!
Olen kammottava Sirius ja tiedän hyvin millaisia ajatuksia
Stockhausenilla on!
Kuolema! Oi kuolema! Olet sähkönsininen ja vaarallinen ainoastaan
lähimmäisillesi! Minä olen tuottajien kuningatar ja parrakas
sijainen! Minä tiedän paremmin, että on viimeinkin Elävien Aika.


(Petri Nygårdia mukaillen)

harri
vitun taagi jätkä
kääri homo sätkä
työnnä pilluun
molota muijaa
pistä se spermaan lilluun
mee katsoon tuijaa


***

mustat pimut eteen tulee,
tämä jätkä alkaa rulee,
messissä on beibejä,
meitsi järkkää reivejä,
horot suihin ottaa,
maksut menee sun pottaa.Piiskan teräskannukset repivät verisiä paloja anarkistipolon perseestä. Hrustshev ja Brezhnev kierivät lattialla poimimassa niitä suuhunsa ja maiskutuksen lomassa suukottelivat toisiaan. Veri virtasi ja yhtyi heidän alastomilla vartaloillaan. Kropotkinin kyrpä seisoi lujana ja Luxemburg seivästi itsensä siihen. Eisensteinin käsittelemä piiska osui nyt myös Luxemburgin perseelle, joka vavahteli mestarillisesti. Naisen perse peittyi vereen. Lenin innostui näystä niin, että painui panemaan piiskakätistä Eisensteiniä perseeseen.


Auliisti luovutettavaksi käyttöönne,
arvoisa webmaster

Terveisin,
Tuntematon Kirjoittaja I,
Turku
Mr. Mistake, Earth

Automaton

Automaton red tomato sliced in two automaton half total red automaton wanted to but couldn't automaton these words from heaven my head my womb automaton two sliced red automaton words from womb my heaven automaton total half nakedness ugliness showing automaton scarring naked automaton wanted to but couldn't wish fulfills wish fulfilled automaton fucking and dying automaton guerilla warfare sliced in two automaton speech machine soft dying rehabilitation automaton dying to rehabilitate camp concentration automaton

A homage to Harri Teikka via WSB

written by
Mr. Mistake


Tuntematon Kirjoittaja II, Maa-planeetta

Arvoisa Taiteilija!

Olin ilostunut saadessani tuoreimman luomuksenne. Se edusti mielestäni erittäin hyvin tämän Jumalasta irti olevan maailmanjärjestyksen loppusuuntaa. Ilolla panin merkille, miten kayttämänne sanat niin hyvin vangitsivat aikakautemme ikonit mielen tarkkailtaviksi, pysäyttivät oleellisen ja valollaan haalistivat kaiken turhan silmältä näkymättömiin. Pesitte likavedellä koko ihmiskunnan synnit lumivalkeiksi.

Visuaalinen taiteenne sai myös ansaitsemaansa huomiota. Outoa, tuollaisia geometrisiä kuvioita olen jossain muistikuvieni mukaan nähnyt...

Välittäkää ystävällisesti Toimittajallenne minun nimenomainen kiitokseni siitä vaivasta, jota hän on Teidän kirjoittamianne tekstejä prosessoidessaan läpikäynyt! Uskon, että seuraavissa elämissä hänen kokemansa inkarnatiivinen tietoisuuden nousu voi juontaa osasyynsä em. valtakunnan eteen tehdyn työn ansioista.

Olkaamme uskossa vahvoja!

Katsokaamme, ettei kukaan puijaa meitä!

Kunnioittaen,

Tuntematon Kirjoittaja II,
Maa-planeetta
Rodja Raskolnikov, Eksistentialistinen nuorimies, Maa-planeetta

taivas ja helvetti

kastalia ja sikolätti

luojansa kuva?

kaikki me ollaan hulluja!

toinen marssii tahdissa

toinen hyppää ruodusta
___tanssii polkkaa ja huutaa
_____imekää slarbaa!

vittu, vapaus!Copyright © 2000/2005 Tuntemattomat Kirjoittajat & Mr. Mistake & Rodja Raskolnikov


Lähettäkää omat tribuuttinne Harri Teikalle osoitteeseen: harri_teikka@yahoo.com

[Harri Teikka Resurrection Library]

my time is yours