Harri Teikka: Se Tosi Rietas Pornojuttu


Äiti, mummi ja pikkusisko nojasivat vatsat kiinni pöydässä ja pöydänreunasta käsillään kiinni pitäen samalla pyllistäen miehille, jolloin pillut olivat tarjolla kuin kaupan näyteikkunassa, ja Joni, isä ja talonmies Pikkarainen panivat heitä kuin kilpailuissa, säännöllisin väliajoin ottaen kyrpänsä ulos pilluista ja niitä toisiin nopeasti vaihtaen. Läiske vain kuului miesten vatsojen lyödessä naisten pakaroita vasten.

Välillä vaihdettiin asentoa. Joni painoi kyrpänsä mummin suurten, pehmeiden tissien väliin, ja mummi huokaisi: "Ei silikonia, vaan ehtaa tavaraa!", masturboiden itseään jykevien selluliittireisiensä välissä surisevalla hieromasauvalla, jonka perhe oli antanut hänelle syntymäpäivälahjaksi. Talonmies Pikkarainen laittautui sohvalle makaamaan ja pikkusisko asettui istumaan hajareisin tämän päälle ja ohjasi Pikkaraisen kyrvän (joka ei ollutkaan mikään pikkarainen) pilluunsa, jonka karvoitus oli vielä ohutta untuvaa. Sen jälkeen pikkusisko pyllisti kunnolla pienellä pyöreällä gasellinperseellään isälle, joka voiteli RFSU Glid -liukuvoiteella tyttärensä anuksen ja liu'utti jäykän kalunsa hitaasti ja varovaisesti sisään, jolloin pikkusisko voihkaisi kivusta ja nautinnosta.

Mummi ja äiti nuolivat kilvan Jonin kiveksiä. Pian Jonin kivikovaksi jäykistyneen kalun terskan päähän ilmaantui spermatippa, jonka mummi lirputti taitavasti nopeasti liikkuvalla kielellään pois. Äiti imutti Jonin kullia suussaan, ja kun se oli kovettunut tarpeeksi, ohjasi sen pilluunsa. Säkenet salamoivat Jonin silmissä, kun hänen äitinsä liukas, tiukka vittu nieli Jonin kyrpää ahtaaseen puristukseensa (äiti oli treenannut pilluaan päivittäin geishapalloilla, joten se ei ollut päässyt löystymään). Äiti nuoli samalla pikkusiskon alapäätä puhtaaksi isän ja talonmies Pikkaraisen liistereistä.

Talonmies Pikkaraisen kalu oli ehtinyt tällä välin kovettua uudestaan ja nyt hän painoi sitä mummin massiivisten reisien väliin samalla hyväillen käsillään mummin rubensmaisen rehevän vartalon hyllyvää vaaleaa lihaa ja kourien tämän suuria rintoja, joiden nännit törröttivät kiimasta. Perheen pystykorva Rekku oli havahtunut olohuoneesta leviävään sperman ja pillun nesteiden hajuun, ja pikkusisko alkoi tottuneesti runkata koiraa, asettui kontalleen makaamaan matolle, eikä Rekkua tarvinnut paljon ohjata, kun sen penis jo työntyi ulos karvatupestaan ja löysi tiensä tytön märkään vittuun. Tätä näkyä katsellessaan isä laukesi ja hänen spermansa lensi helmiäismäisenä kaarena olohuoneen persialaiselle matolle, nousten ja laskien yhtä nopeasti kuin Harri Teikan kirjallinen urakin.


Kaikki tarinassa esiintyvät henkilöt ovat vähintään 18-vuotiaita, ja jokaiselta on saatu allekirjoitettu kirjallinen suostumus tarinassa esiintymiseen. Kaikki kohtaukset, joissa esiintyy eläimiä, on suoritettu vastaavan eläinsuojeluviranomaisen valvonnassa. Yhtään eläintä ei ole vahingoitettu tämän tarinan kirjoittamisen aikana.


Copyright © 2000 Harri Teikka


[Harri Teikka Resurrection Library]

my time is yours