club telex
electronic avantgarde excursions

Kossi Kenguru CLUB TELEX

Perjantai 28.1. 2000
Yo-talo, Kauppakatu 10, Tampere
22-04
Liput 20,-
K-18


Alustava aikataulu:

22.00 ovet auki
23.00 Kössi Kenguru- ja Hinku & Vinku -elokuvia
23.50 O Samuli A
00.45 Mr. Velcro FastenerVuoden ensimmäisen Club Telexin pääesiintyjäksi saapuu elektroduo Mr Velcro Fastener Suomen Turusta. Jo kansainvälistäkin mainetta saavuttanut yhtye on julkaissut oman Tie Entertainment -labelinsa lisäksi saksalaiselle i220-levymerkille useita singlejä sekä albumin 'Lucky Bastards Living Up North'. Marraskuussa 1999 Mr Velcro Fastener kiersi esiintymässä Saksassa ja Italiassa - mm. yhdessä sellaisten kansainvälisten suuruuksien kanssa kuten Carl Craig ja Dave Clarke. Pojat ovat myös uudelleenmiksanneet Hardflooria, yhtä acid-teknon legendaarisista nimistä. Mr Velcro Fastenerin musiikki ottaa tyylillisesti vaikutteensa vanhan koulukunnan elektrosta - Kraftwerk, Afrika Bambaataa - sekä Detroitin teknosta. Club Telexin keikka on Mr Velcro Fastenerin ensiesiintyminen Tampereella.

Taiteilijanimen O Samuli A taakse kätkeytyy tätä nykyä Helsingissä vaikuttava yleisnero Samuli Alapuranen. O Samuli A on julkaissut omakustanteena CD:t '100% Polyester' ja 'Perro'. Samulin musiikki on eräänlaista lo-fi -henkistä elektronista loungea, jossa on havaittavissa tiettyä hengenheimolaisuutta Jimi Tenorin halpisestetiikkaan. Alapuranen on kunnostautunut myös videotaiteilijana: miehen kokeellinen 'Ulkomaat'-lyhytelokuva on nähty useilla kotimaan festivaaleilla.

Olennaisena osana Telexiä on aina kulkenut audiovisuaalinen materiaali. Legendaarinen animaatio sankarinaan Kössi Kenguru esiintuo vihreän kaverimme upeimmat seikkailut. Heikki Prepulan klassinen pala-animaatio on monille lapsuudesta tuttu ja kaihoisasti kaivattu mukava ilmestys. Telex esittää Prepulan klassikoista sekä ensimmäisen että myöskin kaikkein uusimman Kössi-animaation. Kössi on kiva kaveri!

Levyjä vääntelevät jälleen deejiit Mini ja pHinn.

Info: http://www.phinnweb.org/flyers/telex/

Club Telex ry: puheenjohtaja Antti Vuorio,
040 740 0014, antti.vuorio@uta.fi

Takaisin pääsivulle


under the protection of
pH