club telex
post-techno excursions

C64 CLUB TELEX: The Ultimate Commodore 64 Party!

Perjantai 19.1. 2001
Yo-talo, Kauppakatu 10, Tampere
22-04
Liput 20,-
Ennakot: Epe's, Swamp Music, Yo-Talon Pankki
K-18

LIVE:

Tero (Rikos Records, Jyväskylä)
Nu Science (Ultra Dub Recordings, Helsinki)

DJt:

Indigo (Helsinki)
mini (Club Telex, Tampere)
pHinn (Club Telex, Tampere)Klubivuoden 2001 avaukseksi Club Telex tarjoaa todellista retroherkkua. Tampereen Ylioppilastalo saa todistaa festivaaleja, jotka järjestetään tietokoneista legendaarisimman - Commodore 64:n - kunniaksi!

Illan live-musiikista vastaavat melkoista kulttimainetta nauttivat Tero (Rikos Rekords, JKL) ja Nu Science (Ultra Dub, HKI). Jyväskyläläinen Tero on vanha 64-konkari ja hänen 100%:sti Commodore 64:lla esittämät settinsä ovat pamauttaneet tanssilattioita pähkinöiksi ympäri Suomea! Illan toinen orkesteri on Club Telexin virallinen "talon-bändi", tamperelaisen klubikansan suursuosikki Nu Science! Vaikka yhtye hyödyntää musiikissaan myös "perinteisiä" soittimia, miehet yhdistävät nerokkaasti biiseihinsä tuon kaikkien rakastaman pikku tietokoneveijarin.

Illan levymusa myötäilee teemaa sulavasti. Vierailevaksi DJ-tähdeksi saapuu DJ Indigo, joka on luvannut järjestäjille todella harvinaista herkkua olevan kuusnelos-setin. Paikan päällä on myös suoraan Commodore 64:n äänipiiriä soittavia SID-tiskijukkia, joiden "nepa"-paahto ei jätä ketään kylmäksi! Club Telexin oma levyseppäkaksikko mini ja pHinn on puolestaan luvannut hoitaa tuttuun tapaansa tanssilattialle perkeleenmoisen grooven!

Illan visuaalinen anti koostuu mm. merkittävästä kokoelmasta legendaarisimpia Commodore 64:lle tehtyjä demoja. Illan yhtenä todellisena erikoisuutena on mahdollisesti luvassa myös reaaliaikaisesti kuusnepalla tuotettua visuaalista hurmosta, alan konkarikoodaajien toimesta! Ja onpa luvassa myös mahdollisuus testata omat taitonsa ilotikun varressa. Luvassa siis takuulla ikimuistoinen nostalgiatrippi Club Telexin tyyliin!

Alustava aikataulu

2200 ovet auki
2300 demoesitys
2330 nu science
0030 dj indigo
0130 tero
0330 valomerkki
Lisätietoja:

Mikko Niemelä:
mpn@sci.fi
040 543 4441

Ennakkoliput Yo-talon Pankki, Epe's ja Swamp Music


Club Telex ry. aloitti toimintansa keväällä 1999, kun joukko kulttuuri- ja musiikkialan sekatyöläisiä päätti yhdistää osaamisensa. Telex on alusta asti yhdistellyt illoissaan ennakkoluulottomasti kokeilevaa elektronista musiikkia ja ajankohtaista avantgarde-elokuvaa. Tamperelainen klubikansa on ottanut Telexin nopeasti omakseen. Klubi-illat ovat koonneet Ylioppilastalon jyhkeään interiööriin säännöllisesti 300-600 juhlijaa. Myös lehdistö on noteerannut täysin omalla profiililla etenevän klubin laajasti.

Telexin lyhyen historian aikana klubiyleisöä ovat jo ehtineet tanssittaa mm. seuraavat esiintyjät: Pan sonic, Jimi Tenor, Hecker, (Mego Rec., AUT), Skot (Mego Rec., AUT), Fennesz & Vainio (Mego Rec., AUT/FIN), Pluxus (Slowball Rec., SWE), Op:l Bastards, Mr. Velcro Fastener, Ovuca, Anton Nikkilä & Aleksei Borisov (RUS), Mono Junk, Nemesis, Nu Science, U.S.O ja M.A. Numminen. Vierailevina levylasseina ovat keikan heittäneet mm. I-f (Viewlexx, HOL), DJ Gm4 ja Marko Laine.

Elokuvapuolen huipputapauksia ovat olleet Ilppo Pohjolan Routemaster-elokuvan maailman ensi-ilta ja Jimi Tenorin harvinaisen Sähkö - The Movie -elokuvan Suomen ensi-ilta. Näiden lisäksi on valkokankaalle heijastettu kymmeniä lyhytelokuvia, joista mm. Mika Taanilan Futuro ja RoboCup sekä Heikki Prepulan legendaariset Kössi Kenguru -animaatiot ovat saaneet klubikansan jakamattoman suosion.

Info: http://www.phinnweb.org/flyers/telex/

Club Telex ry: puheenjohtaja Antti Vuorio,
antti.vuorio@uta.fi

Takaisin pääsivulle


under the protection of
pH