club telex
electronic avantgarde excursions

CLUB TELEX

Perjantai 7.4. 2000
Yo-talo, Kauppakatu 10, Tampere
22-04
Liput 20,-
K-18

Live: Mono Junk (DUM, Turku)
Special DJ guest: Marko Laine (Mind Records, Turku)
Djs Mini & pHinnViime kerroilla Yo-Talon ääriään myöten täyttänyt Club Telex hemmottelee klubikansaa 1-vuotissynttäreillään. Keväistä huhtikuun iltaa saapuu juhlistamaan kaksi kansainvälisesti tunnustettua Suomi-teknon pioneeria. Live-musiikista vastaa Mono Junk alias Kimmo Rapatti ja vierailevana levylassena puikkoihin tarttuu turkulainen Marko Laine.

Mono Junk on Pan Sonicin ja Jimi Tenorin ohella yksi niistä harvoista suomalaisista teknoartisteista, jotka ovat saavuttaneet mainetta myös Atlantin tuolla puolen. Oman Dum Recordings -levymerkin lisäksi Mono Junk on levyttänyt materiaaliaan useille teknopiireissä tunnustetuille amerikkalaisille ja saksalaisille levy-yhtiöille. Musiikilliset vaikutteensa Kimmo Rapatti ammentaa Detroit-teknosta ja tätä nykyä yhä enenevässä määrin myös elektro-musiikista. Kotimaassa Mono Junkin live-esiintymiset ovat viime aikoina olleet hyvin harvinaista herkkua, joten tätä mahdollisuutta ei pidä missata.

Illan vieraileva DJ Marko Laine ei ole hänkään mikään tuntematon nimi kansainvälisissä teknopiireissä. Maineikas hollantilainen Djax-Up-Beats -merkki on julkaissut jo useita levyjä Laineen persoonallista monotrax-teknoa. Muusikon ja DJ:n uran ohella erinomaista Mind Records -levykauppaa (www.mindrecords.com) pyörittävää Marko Lainetta voi hyvällä syyllä tituleerata yhdeksi viime vuosien tärkeimmistä suomalaisista teknovaikuttajista. Laine lupaa, että Club Telexin DJ-setistä on tulossa luonteeltaan poikkeuksellisen eklektinen.

Club Telexin elokuvakevään avaa sarja Suomen Kirkon Sisälähetysseuran AV-Keskuksen kokoelmista valittuja valistusfilmejä. Alkoholi ja väkivalta kertoo kuuden 16-20 -vuotiaan nuoren perjantai-illasta. Elokuva pyrkii antamaan mahdollisimman realistisen kuvan varttuneen nuorison viikonloppukäyttäytymisestä. Alkoholi ihmisruumiissa antaa puolestaan selvän kuvan siitä, mitä alkoholille tapahtuu ihmisen elimistössä ja mitä muutoksia se saa aikaan. Elokuvia suositellaan esittämään ainoastaan tarkkaan valituille kohderyhmille. Hikisen tunnelman viimeistelevät tuttuun tyyliin dj:t Mini ja pHinn, jotka lupaavat tällä kertaa pyöritellä lautasella erityisen julmaa groovea.

Info: http://www.phinnweb.org/flyers/telex/

Club Telex ry: puheenjohtaja Antti Vuorio,
040 740 0014, antti.vuorio@uta.fi

Takaisin pääsivulle


under the protection of
pH